ХОТЕЛ СВЕТА АНАСТАСИЯ
ХОТЕЛ СВЕТА АНАСТАСИЯ
ХОТЕЛ СВЕТА АНАСТАСИЯ

Прекрасно място за лятна почивка е нашият малък хотел – елегантен, бутиков и дискретен  – на двадесет минути от Бургас, в живописния парк Росенец, отдалечен от шума и суетата. Построен на скала над морето, в хармония с природата, заобиколен от вековни дървета, с гледка към безкрайното синьо и уединен плаж в залива на спокойствието.

Мечтано място, в което се влюбихме. Почувствахме енергията му и си пожелахме да го превърнем в нашето си място и за приятели, и за хора естети. Изградихме го с цялата си любов и внимание към детайла, за да го споделяме с Вас – нашите гости, в търсене на спокойствие и красиви спомени.

КАКВО ПОВЕЧЕ

Mорето е муза! Необятната морска шир притежава неописуемо очарование и тайнственост. Когато отвориш вратите на Света Анастасия застиваш от красота и магия. Тишината те обгръща, морския бриз те гали, безкрайното синьо те омиротворява. И ти вече знаеш, че си го намерил – не просто хотел на морския скален бряг, а истински дом,  за всеки сезон, и всякакъв повод, който те привлича със своето очарование и магичност и се завръщаш, отново и отново. Дом където се срещаме, където се свързваме, където живеем и се наслаждаваме. Завръщаш се и заради хората, които те обгрижват – сърцати, усмихнати, щастливи, работят дискретно и всеотдайно, за да направят престоя ти спокоен, приятен и безгрижен. Като семейство!

ИЗКУСТВОТО ДА НЕ ПРАВИШ НИЩО

Поглези се. Отпусни се. Съзерцавай. Това е време само за теб и за срещата с теб! Забави потока от мисли. Забрави ежедневните грижи и забързания ритъм.  Осигури почивка на тялото и душата си. Поглези сетивата си. За това мечтаеш и това търсиш! И за това е необходимо време… отдели си повече… при нас, в Света Анастасия.
Място, но което копнееш да бъдеш и зима и лете. Вече го има. Специално за теб!

Хотелът разполага с 21 уникално сътворени стаи от признатия дизайнер Генчо Радев. Създадени са да ви предложат неповторимо преживяване. Всяка стая е шедьовър, представящ уникални дизайнерски елементи, които съчетават естетика с комфорт.

НАСТАНЯВАНЕ
НАСТАНЯВАНЕ

Добре дошли в свят, където луксът среща креативността – нашите Дизайнерски стаи в Света Анастасия, сътворени от признатия дизайнер Генчо Радев, са създадени да ви предложат неповторимо преживяване. Всяка стая е шедьовър, представящ уникални дизайнерски елементи, които съчетават естетика с комфорт, воплощавайки неповторимата визия на Радев за пространство, елегантност и иновация. Вдъхновени от прелестта на морето, стилът на всяка стая отразява изискана морска тематика, която пренася спокойствието и красотата на океана вътре. Създадени с несравнимо внимание към детайла, тези пространства не са просто стаи; те са платна, на които изкуството, елегантността и спокойствието на морския живот оживяват. Потопете се в света на персонализираните мебели, изисканите материи и внимателно подбраните удобства, всички избрани, за да гарантират вашето абсолютно удобство и удовлетворение. Независимо дали се наслаждавате на спокойното море от прозореца си или на изтънчеността на интериора, нашите Дизайнерски стаи обещават престой, който е толкова запомнящ се, колкото и луксозен. Потопете се в сърцевината на лукса, където всеки детайл разказва история за елегантност, ексклузивност и изключителния дизайнерски подход на Генчо Радев, докато сте обгърнати от спокойствието на морето. Добре дошли във вашето мечтано пребиваване.

СЪБИТИЯ
СЪБИТИЯ
Хотел Света Анастасия: Вашето място за незабравими събития


Хотел Света Анастасия е перфектното място за вас! Разположен на брега на Черно море.
UTOPIA BEACH
UTOPIA BEACH
Плаж Росенец е красив пясъчен плаж, разположен на около 15 километра южно от Бургас. Всеки ден от хотел Света Анастасия сме осигурили безплатен превоз до Utopia Beach
АКТИВНОСТИ
АКТИВНОСТИ
Света Анастасия е вашето място за активна почивка. Съчетайте комфорта с разходка с велосипед или игра на тенис на корт.
ЛОЯЛНА ПРОГРАМА
ЛОЯЛНА ПРОГРАМА
Една програма. Безброй изживявания.
Изпратете ни съобщение
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Сайтът използват бисквитки и подобни технологии, включително и бисквитки на/от трети страни. Научи повече.
Общи условия и Политика за поверителност

Общи хотелски политики и условия за настаняване

  Настоящите Общи условия (ОУ) се прилагат за всички резервации за настаняване и/или предоставяне на допълнителна услуга в Хотел Света Анастасия , както и за всички посетители в материалната база на хотела, независимо дали са отправили резервация за настаняване или предоставяне на услуга.

УСЛОВИЯ ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ

 За да бъде Вашата резервация потвърдена е нужно да има актуален телефон, актуална електронна поща и да предплатите 50 % от стойността й в седем дневен срок. Приемат се плащания в брой на място в хотела, чрез Банков превод или през РауРаl. Важно е да ни изпратите АДРЕС и ЕГН на човека, който ще изврши плащането по Банка или PayPal.

УСЛОВИЯ ПО АНУЛИРАНЕ

  Ако анулацията на резервацията е направена не по-късно от 14 дни преди настаняването, то неустойка не се дължи. Ако анулацията на резервацията е направена по-малко от 14 дни преди настаняването се удържа неустойка в размер на 50 % от стойността на резервацията. В зависимост от условията по-горе, предплатената сума се връща по начина, по който е получена - чрез Банков превод или PayPal

ВАЖНО: При форсмажорни обстоятелства ( природни бедствия, обявени епидемии и карантини ) анулирането на резервацията е безплатно във всеки eдин момент до деня на пристигане.

ПОЛИТИКА ЗА ВЪЗРАСТНИ

  Хотел Света Анастасия приема резервации и настаняване единствено на лица на възраст над 14 години.

  За въпроси и допълнителна информация, потърсете ни на телефон +359 885 858 523 или e-mail: reservations@stanastasiahotel.com

 

НАСТАНЯВАНЕ И ОСВОБОЖДАВАНЕ :

Настаняване : след 15:00

Освобождаване : до 11:00

  Ако Хотелът разполага с достатъчно налични помещения , може да разреши настаняване и/или освобождаване в различни от общо приетите часове като за целта е необходимо да се отправи писмено искане на имейл: reservations@stanastasiahotel.com и да получите писмено потвърждение за възможните часове.

Начин на плащане

Може да заплатите чрез

*Pay Pal към акаунта на хотела: paypal.me/VorikGroupLtd

ИЛИ

*Банков превод по сметка в банка Алианц Банк България ДА

IBAN in BGN : BG46BUIN95611000527036

BIC : BUINBGSF

Адрес на Банката: ул. „Гео Милев" 20, 8000 Бургас Център, Бургас

Фирма : Ворик Груп ООД

Адрес : Лесопарк „Росенец“ , ул. Горска №1

ДДС : BG202315790

ЕИК : 202315790

МОЛ : Кристиян Киров

  Ако плащането се извърши от сметката на юридическо лице, моля да ни изпратите: Името на фирмата, Адрес на фирмата, ДДС номер и МОЛ.

ПРИЕМАНИ КРЕДИТНИ КАРТИ:

Visa/Visa Electron, Euro/Mastercard, Maestro

  Моля, обърнете внимание, че трябва да предоставите валидна кредитна карта при настаняване и документ за самоличност, които да съвпада с името на картодържателя за физически лица.

 

ОБЩИ ПОЛИТИКИ И ИНФОРМАЦИЯ :

Ранно заминаване:

  Ако Клиентът напуска стаята, преди датата, посочена в резервацията, хотелът може да поиска равностойността на 100 % от общата цена по договореният пакет.

Прехвърляне на резервация:

  Потребителят може да прехвърли своята резервация на трето лице, като извести за това в писмен вид. Клиентът ще трябва да се съобрази със същите общи изисквания, наложени на първоначалният потребител.

Документи при настаняване :

Гостите трябва да покажат документ за самоличност със снимка.

Политика за ключове :

  По време на настаняване Вие получавате своя ключ. Трябва да го пазите и да го върнете при напускане на хотела. Всеки ключ струва 50 BGN при липса. За да не се налага да бъдете таксувани погрижете се да го върнете при напускане на хотела.

Политика за личните данни :

  Моля ви имайте предвид, че Хотел Света Анастасия, като администратор на лични данни, обработва лични данни на гостите на хотела, включително и чрез видеонаблюдение, съгласно Уведомлението относно обработването на лични данни на гостите на хотелите, което е достъпно на нашият сайт.

Политика за пушенето :

  В съответствие с българското законодателство пушенето в закритите помещения на Хотел Света Анастасия е СТРОГО ЗАБРАНЕНО. Може да ви бъде наложена глоба за нарушение в размер на 200BGN, за която всеки гост дава своето безусловно съгласие да бъде добавена към сметката на стаята, ресторанта или изискана от нарушителя лично. Нарушителят носи и лична отговорност за наложените от компетентните органи административни санкции във връзка с нарушението.

  За да не се налага да бъдете таксувани, моля пушете на определените за целта места в рамките на откритите площи на хотела.

 

 

Паркинг :

  Паркинга на територията на хотела е неохраняем и безплатен за гости на хотела. Хотелът не носи отговорност за нанесени щети върху автомобил, паркиран на територията на паркинга на хотела, но ако е възможно, ще помогне за разрешаване на определен казус.

Видео наблюдение :

  Гостите на хотела предоставят правото да бъдат видео записвани. Хотелът извършва видео наблюдение, което обхваща общите части на хотела с цел осигуряване сигурността на своите гости. Записите се използват само и единствено за описаната цел и не се предават или предоставят на трети лица, освен ако не бъдат поискани от органите на реда.

 

  Моля, имайте предвид, че всички специални изисквания зависят от наличността и могат да се прилагат допълнителни такси.

  Хотелът запазва правото си да извършва промени в настоящите общи условия, както и да отправя специални предложния различни от тези в настоящите ОУ, без да е длъжен да уведомява за това предварително гостите си.

Чупливост :

  При частично или пълно повреждане на инвентар, която е собственост на Хотел Света Анастасия всеки гост дава своето безусловно съгласие към сметката на стаята му да бъде добавена сумата за конкретния артикул от приложения в настоящите Общи условия ценоразпис за чупливост.

Домашни любимци :

  Хотел Света Анастасия си запазва правото да откаже настаняване на всеки един гост, който не е уведомил Хотела при резервация, че ще бъде придружен от домашен любимец.

  Сред домашни любимци разбираме единствено кучета. Настаняване с домашен любимец е възможно единствено в определени помещения и след съгласуване с управителя на хотела. Хотелът си запазва правото да откаже резервация, ако съответните помещения вече са резервирани.

  За престой на домашен любимец на рецепцията се депозира депозит от 150 лева.

  Преди напускане хотелското помещение се проверява и, ако не се установят нередности в следствие на пребиваването на вашия домашен любимец депозита ви се възстановява.

Таксата за настаняване на домашен любимец е:

 • 20лв/ден за кучета до 5 кг. и се заплаща предварително при настаняване.
 • 30лв/ден за кучета от 5 кг. или повече се заплаща предварително при настаняване.

Допълнителни изисквания:

 • Във фоайето и закритите общи части на хотела се допускат само домашни любимци до 5 кг. и той трябва да е само във вашите ръце, не е позволено да го разхождате;
 • Домашният любимец не трябва да се оставя без надзор;
 • Достъпът на домашни любимци не е разрешен в ресторанта.
 • Храненето на домашния любимец се извърша само в предназначени за това купички и подложки към тях - при липса на такива от ваша страна, хотелът може да Ви предостави;
 • Не е позволено свободното разхождане на домашни любимци в двора на хотела, както и за разходки по нужда. При нарушение на това правило се прилага допълнителна такса от 50лв за всяко едно отделно нарушение;

  Гостът трябва да гарантира, че домашният му любимец няма да притеснява останалите гости. Гостите са отговорни за всички имуществени вреди и/или телесни повреди, причинени от домашния им любимец на хотела или на трети страни  и се съгласяват да ги обезщетят в пълен размер. 

  Хотелът си запазва правото да преустанови преждевременно престоя на гост, който нарушава правилата за престой с домашен любимец като го таксува за пълния престой на резервацията му. Хотелът не носи отговорност за безопасността и здравето на домашните любимци и препоръчва на своите гости придружени от домашен любимец да се съобразят с това, че хотела е разположен в гора.

Общи условия за използване на услугата „Велосипед под наем“.

I.ОБЩИ ДОГОВОРЕНОСТИ

  Наемодателят е доставчик на услугата „Велосипед под наем“, която представлява отдаване под наем на колела на физически лица. Велосипедите предмет на тези общи условия са механични, по-долу наричани „велосипеда/и“;

  Целта на общите условия е да предостави правила и условия за отдаване под наем на велосипеди;

  Ползването на услугата „Велосипед под наем“ се осъществява когато Наемателя заяви заяви желанието на рецепцията на хотел Света Анастасия да наеме велосипед за определено време;

Двете страни по приемо-предавателния протокол се задължават да спазват всички ангажименти, които произтичат от тези общи условия и от тарифата и услугите на „Велосипед под наем“;

  Наемателят се съгласява при наемане на велосипеда да заплати на Наемодателя такса за един час, като такава му се начислява за всеки започнат час до връщане на велосипеда;

  Наемателят потвърждава с подписването на приемо-предавателния протокол, че се е запознал с ценовата листа на Наемодателя и се съгласява с нея;

II.СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАЕМ

  Наемодателят отдава под наем велосипеда на Наемателя за временно частно ползване. Наемателят не следва да позволява на друго лице да кара велосипеда, дори и ако това лице е регистрирано като гост на хотела;

  Наемателят има право да използва велосипеда само за целите, за които то е предназначено, както и е длъжен да се съобразява със съответното законодателство, особено с пътните правила. Наемателят е длъжен да се съобразява с цялото приложимо законодателство по отношение на транспортния сектор, както и други свързани закони;

  Наемателят е длъжен да плати всички глоби, наложени от компетентните власти и произтичащи от нарушения на приложимото законодателство от самия наемател или от други лица, на които наемателят е позволил да използват велосипеда;

  Наемателят използва велосипеда изключително и само на свой риск, като при вземане и връщане на велосипеда има задължение да осъществи проверка на техническото му състояние, в частност на спирачките, скоростите и механизмите към тях, гумите и налягането им, капли, педали, кормило. Наемателят е длъжен да съобщи на наемодателя за проблем от всякакво естество с велосипеда. На Наемателя не се позволява да използва велосипеда, ако има установен проблем, който може да бъде влошен при последваща употреба или може да препятства безопасната употреба;

  Наемателят е длъжен да използва велосипеда по начин, който да предотврати претоварването му, повредата, унищожението или кражбата му;

  Наемателят е отговорен за всяка материална или нематериална повреда, причинена във връзка с използването на велосипеда. В случай, че Наемодателят следва да плати за повреда или нематериална щета, причинена от Наемателя на трета страна, то след това Наемателят следва да покрие разходите на Наемодателя. Ако повредата или нематериалната щета е причинена от трето лице, на което Наемателя е позволил да използва колелото, то тя следва да се заплати от Наемателя;

  С подписването на декларацията за наемане на велосипед Наемателя удостоверява, че не е употребил алкохол, медикаменти или други упойващи вещества, че здравословното му и психическо състояние са нормални, че му е извършен инструктаж за управление на велосипеда, че поема управлението на велосипеда лично и отговорността от последствията от това е негова;

  Наемателят е длъжен незабавно да извести Наемодателя за всякакви видове инциденти, повреди или кражба на велосипеда, случили се по време на ползването на велосипеда от Наемателя. В такъв случай Наемателят е длъжен да сътрудничи на Наемодателя и на полицията за изясняване на случая;

  Наемателят е длъжен да заплати на Наемодателя всяка щета, за която е отговорен;

  Наемателят не следва да компрометира техническата изправност на колелото, да добавя или премахва части от него;

  Когато използва велосипеда в обстановка на тъмнина или намалена видимост, наемателят е длъжен да бъде изцяло осветен. Светлините не са част от оборудването на колелото и затова Наемателят е длъжен да използва собствени светлини;

  Препоръчително е услугата „Велосипед под наем“ предлагана от хотел Света Анастасия е да бъде използвана на територията на парк Росенец.

  Наемателят приема и осъзнава, че максималното натоварване на колелото е 120 кг.;

  На Наемателят се позволява да използва собствена детска седалка, но само след съгласуване с персонала отговорен за отдаването на велосипеда и се задължава да носи отговорност за правилното й поставяне и използване;

  Не се разрешава наемането на велосипед в нетрезво състояние ;

  Не се разрешава наемането на механичен велосипед на лица под 14 год. без придружител.

III.ВЗЕМАНЕ И ВРЪЩАНЕ НА ВЕЛОСИПЕД

  Наемателят може да наеме велосипед след като заяви това свое желание на рецепцията на хотел Света Анастасия, подпише декларация за услугата „Велосипед под наем“ и приемо-предавателен протокол в който е установено състоянието на велосипеда;

  На Наемателят му е известно, че велосипеда може да бъде снабден с GPS локация с цел предотвратяване на кражби и се съгласява, че е възможно да бъде осъществено проследяване на локацията му;

  Наемателят е наясно и се съгласява, че, ако бъде заснет от видео системи по време на използването на велосипеда записите могат да бъдат използвани в случай на престъпление, опит за престъпление или нанясане на повреда;

  Наемателят не трябва да оставя без надзор велосипеда по време на използване на услугата. За откраднат, загубен или повреден велосипед Наемателя носи 100% имуществена отговорност;

  Наемателят е длъжен да върне велосипеда след използването му на определеното място в Хотел Света Анастасия.

  Наемателят се задължава да върне велосипеда не по-късно от 6 часа от началото на ползването му. Ако това не е възможно наемателя задължително уведомява наемодателя за това;

  При връщане на велосипеда се установява неговото състояние и се подписва нов приемо-предавател протокол;

IV.ГЛОБИ ПО ДОГОВОРА

  Наемателят подлежи на глоба до пълния размер на вредата, но не по-малко от 50 лв. в случай, ако:

 • разреши използването на велосипеда от друго лице;
 • преднамерено увреди или открадне велосипеда;
 • ако наемателят компрометира техническото състояние на велосипеда, добави или премахне някакви технически части;
 • ако наемателят не върне велосипеда според инструкциите на наемодателя;
 • ако в следствие на неправилна употреба настъпи повреда във велосипеда;

V.ОТГОВОРНОСТ ЗА ПОВРЕДИ

  Наемателят е длъжен при наемане на велосипеда да установи неговото изправно техническо и визуално състояние;

  Наемателят е длъжен да използва велосипеда с поведение на добър стопанин, като се препоръчва използването му на територията на парк Росенец;

  Наемателят носи пълната отговорност за настъпили повреди по време на използване на услугата в следствие на неправилна експлоатация. Ако не може да се установи от Наемодателя неправилната експлоатация се използват услугите на експерт, като заключението му е окончателно;

  Наемодателят е длъжен да предостави напълно годен и в изправно състояние велосипед на Наемателя. В случай, че след оглед при приемане на велосипеда от Наемателя се установи повреда, то Наемодателя е длъжен да осигури друг велосипед на Наемателя;

VI.НАЧАЛО И КРАЙ НА ВАЛИДНОСТ

  Настоящите общи условия влизат в сила от момента на подписване на приемо-предавателния протокол за получаване на велосипеда, и се прекратяват след като той бъде върнат в състояние в което е бил получен и се подпише приемо-предавателен протокол за връщането му. Ако има установени повреди или други нередности общите условия продължават своето действие до момента до който Наемателя не заплати щетите;

Хотел Света Анастасия

Ворик Груп ООД